door: Mw van de Bunt
10-01-2017 02:08
Hallo, wij zijn afgelopen jaar 2016 naar het kerstconcert geweest in triade. Jullie worden steeds beter, het enige wat ik miste was de toegift dat had de avond helemaal afgemaakt, ga zo door.

door: Kitty Bakker
04-01-2015 20:11
Op 20 december 2014 ben ik toch nog naar het Kerstconcert in de Lutherse Kerk gaan luisteren, ook al was ik op de 15e bij de uitvoering in De Koogh geweest. Ik kon daarheen omdat mijn lieve tweelingzus Gerda en mijn zwager Fred met mij meegingen. Het was echt de moeite waard! Begon het koor wat aarzelend met 'It's beginning to look a lot like Christmas', als een bloem die moeite heeft om uit de knop te komen, daarna toonde de bloem zich in volle pracht. Ook de solo optredens van Joke en Arjen waren prachtig; vooral Minuit Cretien van Joke. Het Keltisch Samenspel was eveneens heel plezierig om naar te luisteren. Al met al een mooi kerstconcert. Ik vond het wel jammer dat ik zelf nog niet mee kon zingen. Ik hoop er bij de volgende uitvoering toch echt bij te zijn.

door: gerlinde
04-01-2015 12:07
Zaterdag 20 december een prachtig kerstoptreden mogen bijwonen
Het was een mooi afwisselend programma.
Vooral Do you hear en you raise me up vond ik prachtig , kippenvel

door: Rob Doelen
31-05-2014 15:29
Zaterdag 31-5-2014 op de 20e dag van de muziek in Den Helder.

Wat hebben we lekker gezongen in de Bethel kerk. Mooi weer en toch lekker koel in de kerk. En ook nog een enthousiast publiek.
Leuke nummers en veel goede recenties van bekenden die luisterden. We stonden allemaal lekker stralend te zingen.

Ik verheug me op de repetitie van aanstaande maandag.
Tot later, Rob Doelen De Haukes Westerland Wieringen

door: L.Rouwhorst
18-01-2014 12:00
Leuk om als oud lid benaderd te worden om weer te komen zingen.
Ik heb door mijn drukke werk op Texel helaas geen tijd. Als dat beter wordt kom ik misschien wel weer.

Groet

Leo Rouwhorst

door: hennie/Peggy de vries
02-12-2013 15:09
Geweldig optreden afgelopen zaterdag. We hebben genoten. Fantastische dirigenten een heeeeele leuke zwarte Piet die alles aan elkaar praatte. Van het nr. the Rose kregen we allebei een brok in de keel

door: Kor en Ria Verburgh
27-06-2013 09:37
Wij zijn de vrienden uit New Zealand van Bart en Nellie en vonden het heel leuk om jullie zangkoor mee te maken.Ook mijn favorite liedje "Ben" werd gezongen.Heel mooi.ook petje af voor de soliste Wil. Prachtig gezongen.Groetjes van Kor en Ria

door: Philip Bos
24-06-2013 02:12
Hoi allemaal.
Als oud lid van La Mer was ik blij verrast dat er nog steeds een aantal leden waren waarmee ik ook nog heb gezongen als bas..
Ik vond het jammer dat jullie tegen de wind in moesten zingen, maar het klonk desalniettemin GOED.
Ik heb nog een paar foto's gemaakt maar kan ze helaas niet plaatsen.
PETJE AF EN VOORAL DOORGAAN
Groetjes
Philip

door: Willem Koenes
18-06-2013 01:09
Na 25 jaar mocht ik vanavond mijn geestekind La Mer, tijdens een repetitie, weer terug gezien. Het repertoire voor het optreden op sail 2013 werd geperteerd en ik mag zeggen het klonk goed. Het was leuk om na 25 jaar leden van het eerste uur te ontmoeten. Als oprichter en oud voorzitter ben ik trots op wat jullie presteren, het bestuur, de dirigent, leden en combo wens ik bij deze nog heel veel jaren zangplezier en een mooi en sucesvol optreden tijdens sail 2013..

door: Wijna Dubbelaar en Anja de Wit
08-01-2013 17:43
We hebben enorm genoten van het door jullie gegeven kerstconcert!
Het was een mooie avond in een prachtige omgeving, nl. de Lutherse Kerk.
Ga zo door!!