LA MER

WELKOM OP DE SITE VAN LA MER

Het koor LA MER bestaat uit een groep van 48 mannen en vrouwen die elke maandagavond zingen in het gebouw van Triade in Den Helder.

We zijn een gemengd koor met gevarieerd programma zoals Engelstalige film-en musicalmuziek, Nederlandstalige popsongs, Rock ''n Roll-nummers en liedjes met een Zuid-Amerkaans ritme.

Als wij uitgenodigd worden een optreden te geven houden wij rekening met het specifieke publiek door ons repertoire an te passen.

Het koor wordt begeleid door een combo bestaande uit piano, slagwerk.

Onder leideing van Arjen Busscher worden meerstemmige stukken ingestudeerd .

Elk jaar hebben we vijf tot acht kleinere tot grotere optredens. Daarbij wordt eventueel gebruik gemaakt van solisten, gastmuzikanten en dansers.

De onderlinge sfeer en gezelligheid is ook een belangrijk element. Elk jaar gaan we uit eten of een dagje uit.

La Mer dat nu uit 48 leden bestaat zou nog graag wat mannen en sopranen erbij willen met wat zangervaring.

Kom bij ons eens vrijblijvend langs het adres staat hieronder vermeld.

Als een organisatie zich aangesproken voelt door deze presentatie is het mogelijk contact met ons op te nemen om in overleg een mogelijk optreden te bespreken.

U kunt informatie inwinnen bij:

Voorzitter: Kitty Bakker

tel: 0223-860139

Wij repeteren op de maandagavond 19.45 tot 22.00 uur (21.00 uur pauze)

Adres: Triade, centrum voor kunsteducatie, Middenweg 2, Den Helder